Streeknieuws in de rubriek ‘Zakelijk’

tijdmachine.jpgFraneker - De voorbereidingen voor Koninginnedag Franeker zijn volop gaande. Zo zijn de leden van kunstvereniging FACIT druk bezig met het bouwen van een tijdmachine. (Lees verder…)

slachtebrug_1__1_1__1.jpgFraneker - De snelweg tussen Harlingen en Franeker is volgend week tussen zaterdagavond en zondagmiddag 12 uur afgesloten. (Lees verder…)

afvalovenintro.jpgNoordwest Friesland - Meer dan 2264 mensen in Harlingen en de wijde omgeving hebben de afgelopen weken hun zienswijze over de omstreden afvaloven bij Harlingen bekend gemaakt aan de Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslân. (Lees verder…)

triangelcomplex_1.jpgFraneker - Franekeradeel is bij het maken van woningbouwplannen te optimistisch geweest over de groei van de bevolking. De gemeente mag van de provincie tot 2010 nog 724 woningen bouwen in de stad en de dorpen. (Lees verder…)

trekkerintro.jpgFraneker - Voor het berijden van wegen met landbouwverkeer die de breedte van 3,00 meter overschrijden is een ontheffing nodig van de wegbeheerder. (Lees verder…)