Streeknieuws in de rubriek ‘onderwijs’

Koninginnedag_1.jpgFraneker - Het duurt niet lang meer en dan is het Koninginnedag! Tien basisscholen ( alle stadsscholen en een aantal dorpsscholen) verzorgen gezamenlijk een presentatie op deze feestelijke dag. (Lees verder…)

franekerbosvakantieweekintro.jpgFraneker - Kinderen op de basisscholen van Franekeradeel hebben vorige week, of krijgen deze week, weer een inschrijfbrief mee voor deelname aan de kindervakantieweek “Het Franeker Bos”. (Lees verder…)

rommelmarkt_Kabasintro.jpgFraneker - De rommelmarkt die afgelopen zaterdag is gehouden op basisschool “De Kabas” is een groot succes geworden. Het heeft een netto bedrag van 1027,13 euro opgeleverd. (Lees verder…)

nifelfairriedintro.jpgRied - Op zaterdag 5 april organiseerde de Handenarbeidvereniging Ried een gezellige “Nifelfair”. Op het schoolplein van de Oanset waren twee tenten met verschillende kraampjes vol ‘nifelguod’.  (Lees verder…)

kleutersinmartenahiemintro.jpgTzum - Op woensdag 19 maart zijn de kinderen van de CBS Staetlânsskoalle van de groepen 1 en 2 op bezoek geweest bij de bewoners van Martenahiem in Tzum. (Lees verder…)