Streeknieuws in de rubriek ‘Cultuur’

sypvandeploegfranekerintro.jpgFraneker - Voor wie vorige week zaterdag de cd-presentatie van Syb van der Ploeg bij Mollema Musicstore heeft gemist hier alsnog een kleine live-registratie en fotoshow. (Lees verder…)

dambordleegintro.jpgEmmeloord -  De organiserende vereniging van het NK dammen speelt mee in de provincie Friesland. Hier is het dammen van oudsher goed gegrondvest met een rijk verenigingsleven. Franeker is hiervan een voorbeeld. (Lees verder…)

franekerbosvakantieweekintro.jpgFraneker - Kinderen op de basisscholen van Franekeradeel hebben vorige week, of krijgen deze week, weer een inschrijfbrief mee voor deelname aan de kindervakantieweek “Het Franeker Bos”. (Lees verder…)

rommelmarkt_Kabasintro.jpgFraneker - De rommelmarkt die afgelopen zaterdag is gehouden op basisschool “De Kabas” is een groot succes geworden. Het heeft een netto bedrag van 1027,13 euro opgeleverd. (Lees verder…)

sypvandeploegfranekerintro.jpgFraneker - Syb van der Ploeg heeft vandaag  opgetreden om daarna zijn nieuwe dubbel cd te signeren bij Mollema Music World te Franeker. Zoals een echte ster betaamde was hij niet op tijd aanwezig. Maar zijn stem en show waren hartverwarmend. (Lees verder…)