Detailhandel

Vacature Verkoopsters bij Assepoester feestkleding  
Bedrijf: “Bruidsmode?! Dat is toch hartstikke truttig?!”, horen we je denken. En dat zijn we hélemaal met je eens! Daarom strijdt Assepoester Feestkleding tegen de wolk van truttigheid die om trouwen heen hangt. Trouwen moet ook op een hippe manier kunnen, vinden wij. En al helemaal in een hippe jurk! 
  
 Onze winkel groeit en groeit en we zijn van plan om de wereld te veroveren! En daar hebben we natuurlijk verkooptalenten bij nodig met een passie voor mode die ons team kunnen versterken. Zowel fulltime (38 uur per week) als parttime (16-32 uur per week).  
Filiaal: Arnhem 
Inhoudelijk: Let’s face it: bij de meeste banen als verkoopster sta je alleen maar truitjes te vouwen, paskamers te checken en kledinghangers van de grond te rapen. En dát is toch niet wat je met je passion for fashion (en je carrière) wilt doen?! Jij wilt werken in een winkel waar altijd wat gebeurt, waar wat wordt gedaan met je ideeën en waar je op een hele leuke manier werkt met klanten & collega’s! Zó’n winkel is Assepoester Feestkleding.  
Interesse? info@assepoesterfeestkleding.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Werken bij Assepoester’. Wie weet word jij wel één van onze glamourgirls! Kijk ook op www.assepoesterfeestkleding.nl