30 Jan | Brandweer van Franeker haalt kat van dak

Door Redactie Franeker.StreekMedia.nl op woensdag, 30 januari 2008 om 19:54

FRANEKER - De brandweer van Franeker en Harlingen moesten woensdagmiddag in actie komen voor een kat op dak.

Een kat van acht maanden oud was op een dak geklommen en omdat de kat er niet zelfstandig meer af kon komen werd de brandweer van Franeker gealarmeerd. Omstreeks 14.40 uur werd het brandweerkorps van Franeker gealarmeerd voor een kat op dak aan de Jan Bogstrastraat te Franeker.

De brandweer heeft geprobeerd de kat van het dak te halen maar dit is niet gelukt. De brandweer kon verder weinig meer doen en konden vervolgens weer terug keren naar de kazerne.

Omstreeks 17.00 uur werd de brandweer van Harlingen gealarmeerd. Omdat de kat nog op het dak zat en er nog niet af kwam werd de hoogwerker ingezet. De politie heeft de straat afgesloten voor het verkeer. De kat is door de brandweer van het dak gehaald.

Redactie Brandweer Franeker Online

Soortgelijk nieuws

Plaats een reactie