27 Jan | Presentatie Talant in Franeker Bibliotheek

Door Redactie Franeker.StreekMedia.nl op zondag, 27 januari 2008 om 11:31

Op zaterdag was er tijdens de verruimde openingstijd van de bibliotheek in de binnenstad een presentatie van Talant. Veel belangstellenden namen even een kijkje in de cadeauwinkel en het leescafe Refugio.

Bijna alle medewerkers van Atelier en Cadeauwinkel Partoer en bij Leescafe Refugio zijn mensen met een verstandelijke beperking. Mede door hun bijna dagelijkse inspanning en vrolijke gastvrijheid maken ze het voor de bezoekers van de bibliotheek zeer aangenaam.

De kunstenaars in het keramiekatelier, de mensen van de bediening die broodjes klaarmaken en de medewerkers in de winkel werken zo zelfstandig mogelijk. Ze doen hun werk met groot enthousiasme en inzet. Ook afgelopen zaterdag lieten ze zien dat ze terecht trots zijn op hun baan.

Henk Brinkman / Press4All

Soortgelijk nieuws

Plaats een reactie