13 Nov | Franeker kerk in de steigers

Door Redactie Franeker.StreekMedia.nl op dinsdag, 13 november 2007 om 12:27

Al enkele weken is men bezig om de toren van de Martinikerk in Franeker in de steigers te zetten. Een enorm bouwwerk van meer dan 30 meter hoog. Dit is noodzakelijk om de toren een nieuwe dakbedekking te geven.

Het doet de redactie van StreekMedia.nl veel plezier dat de afscherming in de huiskleur van StreekMedia.nl uit gevoerd wordt.

Wij vragen ons echter wel af waarom deze werkzaamheden vlak voor de winter worden uitgevoerd. Door het stormachtige weer van de laatste dagen heeft het werk al enige dagen stilgelegen. Voor de dakbedekkers is het ook plezieriger om met mooi weer op 30 meter hoogte te werken.

franeker_kerk_in_de_steigers_1.jpg

franeker_kerk_in_de_steigers_2.jpg

Soortgelijk nieuws

Plaats een reactie